Praškasti materijali
 x 

Prazna korpa

Glet masa za unutrašnje površine Biofinish 25kg

Štampanje
Fabrički pripremljeni praškasti mateijal za obradu unutrašnjih površina. Koristi se za gletovanje osnovnih maltera, finih maltera i betonskih površina. Predviđena je za nanošenje u više slojeva.
Osnovna cena625.00 Din.
Prodajna cena750.00 Din.
Popust
Iznos PDV-a125.00 Din.
Cena / kg:
Opis

Priprema podloge Podloga mora biti suva, čista,  nosiva i bez pukotina.  Nenosive premaze je potrebno potpuno ukloniti, kao i masnoće i ostatke od oplatnog ulja.

Priprema materijala Materijal dodati u odgovarajuću količinu vode (ca. 0,4 l vode po kg suvog materijala) i mešati dok se masa potpuno ne homogenizuje. Nakon toga pripremljenu masu ostaviti 10 min da odstoji i još jednom promešati. Ovako pripremljen materijal je spreman za upotrebu. Konzistenciju po potrebi podesiti dodavanjem vode ili praha.

Upotreba materijala Preporučuje se da se Biofinish nanese u tankom sloju. Nakon sušenja se obradjuje finim papirom za brušenje i potom se na očišćenu površinu nanosi još jedan sloj mase za gletovanje. Otvoreno vreme za glet u kofi je ca. 24 časa.

Napomena Prilikom upotrebe temperatura vazduha, materijala i podloge mora biti između + 5 °C i + 25 °C. Obrađene površine je potrebno štititi od direktnog uticaja sunčevog zračenja, uticaja vetra i smrzavanja.

Potrošnja oko 1kg/m2

KONTAKTIRAJTE NAS