O Nama

our-story-img.jpg

Naša priča

Nekoliko godina je bilo dovoljno da se na tržištu pozicioniramo kao jedna od najozbiljnijih izvođačkih firmi u oblasti suvo-montažnih radova. Od osnivanja 2010. godine kao preduzetnička radnja ubrzo smo prepoznali potrebu tržišta i fokusirali se na gipsarsko-molerske radove sa elementima rasvete kao dekorativnog elementa i to sve objedinili sa ličnim interesovanjem, znanjem i zalaganjem. Početkom 2016. godine firma menja oblik i postaje DOO.

Sve to nam je omogućilo da učestvujemo u radovima na svim većim objektima u zemlji. Višegodišnje iskustvo u radu zajedno sa uasvršavanjem prolazeći sve obuke, dovelo nas je u poziciju da učestvujemo na projektima velikih kompanija koje cene brzinu, stručnost i poslovnost. To nas je i odvelo na put kao i potreba klijenata da uvrstimo u ponudu izvođenje radova po sistemu “ključ u ruke”. Nakon par godina izvođenja uspeli smo da pronađemo pouzdane i stručne saradnike kako bismo mogli da ponudimo kvalitetna rešenja za oblasti za koje nemamo mogućnosti da samostalno izvodimo.

our-story-img.jpg
our-story-img.jpg

Treba napomenuti da osnovni poslovni pristup firme je obezbeđenje savremenog i pouzdanog proizvoda koji će našim korisnicima pružiti sigurnost i komfor. Velika poznanica su nam uređenje velikih kvadratura poslovnih prostora, restorana, shopping centara, banaka i sličnih objekata sa specifičnim zahtevima i kratkim rokovima izvođenja radova.

Zahvaljujući visokim standardima kvaliteta, obim i kompleksnost poslova se menjala i rasla. Zbog toga smo u mogućnosti da realizujemo svaki Vaš projekat.

Zakažite besplatnu konsultaciju

Putem naše kontakt forme ili putem broja telefona